PS5 Yardım GTA 5 de serbest dolaşma

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde tayi tarafından oluşturulan GTA 5 de serbest dolaşma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 140 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı GTA 5 de serbest dolaşma
Konbuyu başlatan tayi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dantegodof

tayi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 31, 2008
14
3
3
Sa arkadaşlar gta 5 yükledim haliyle online açamıyoruz sadece story modu aktif. Serbest dolaşma moduna nasıl geçebilirim acaba. Elf arsenaldan Cheat dosyası bulunmamakta.

oyun bilgileri
ppsa04264
versiyon 1.010.002
Acil yardımcı olabilirmisiniz. Dosya formatı exfat

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
382
173
43
34
Merhaba ilk görev bitirdiğinde franklin evine kadar oynaman lazım sonra zaten save yaparsın sonra serbest olarak takılabilirsin.

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 17, 2012
120
47
28
41
Evet şuan cihazımı kapatıp açtım y2jb yapacağım YouTube'yi açmıyor güncelleme iniyor diyor ne yapayim
Youtube kendini güncelliyorsa DNS ayarlarını yapmamışsındır. Ağ kablosuyla bağlıyorsan DNS ayarla. Mobil ya da wireless bağlıyorsan ağ ayarlarının en altında manuel ayarlama var oradan ayarlayacaksın.

plyr81

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 20, 2026
208
32
28
Youtube kendini güncelliyorsa DNS ayarlarını yapmamışsındır. Ağ kablosuyla bağlıyorsan DNS ayarla. Mobil ya da wireless bağlıyorsan ağ ayarlarının en altında manuel ayarlama var oradan ayarlayacaksın.
Manuel ayarladım değişen birşey yok
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Hala Guncelleme diyor fakat ne güncelleme dosyası var ne süresi

Tüm herşey kırma videosundaki ile aynı ne yapayım

Son düzenleme:

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 17, 2012
120
47
28
41

Tüm herşey kırma videosundaki ile aynı ne yapayım
Konu başlığıyla ilgisi yok o yüzden yeni bir konu açın.
Youtube'un güncellenmesi sony'ye bağlanması ile alakalıdır diye düşünüyorum. O yüzden konsolun ayarlar bölümünde bir yerlerde uygulamaların güncellemesini kazara açmış olabilirsiniz. Oyun uygulamaları ve kayıtlı veriler gibi bir başlıktı sanırım.
Ama Dns ayarlı olsa Sony'ye hiç bağlanmayacak ve güncelleme yapmayacaktır diye düşünmekteyim.

plyr81

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 20, 2026
208
32
28
Konu başlığıyla ilgisi yok o yüzden yeni bir konu açın.
Youtube'un güncellenmesi sony'ye bağlanması ile alakalıdır diye düşünüyorum. O yüzden konsolun ayarlar bölümünde bir yerlerde uygulamaların güncellemesini kazara açmış olabilirsiniz. Oyun uygulamaları ve kayıtlı veriler gibi bir başlıktı sanırım.
Ama Dns ayarlı olsa Sony'ye hiç bağlanmayacak ve güncelleme yapmayacaktır diye düşünmekteyim.
Valla Back-Up attım çözüm bulamayınca veriler filan da gitti:) Yeni actigim SSD konusuna bakarmisiniz şimdi actim bir bakarsaniz güzel olur etiketliyorum

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
382
173
43
34
Valla Back-Up attım çözüm bulamayınca veriler filan da gitti:) Yeni actigim SSD konusuna bakarmisiniz şimdi actim bir bakarsaniz güzel olur etiketliyorum
YouTube güncelleme yapmaması için wifi adı sifre manuel yazman lazım dns adresini 127.0.0.2 yaptığında güncelleme almamış olur bilgine.

Direk wifi olarak bağladığında youtube güncelleme olur tekrar yedek kurmak zorunda kalırsın.